Acasa

Bilete Blue Air Bacau Londra-Luton ieftine

Dam aripi viselor dumneavoastra!
implineste-ti visele zburand la cele mai mici preturi
cu aripi.ro - acum si mai simplu!   
  REZERVA ONLINE BILETE DE AVION
  la cele mai mici preturi catre destinatia dorita ...
CAUTA BILETE DE AVION
Orasul de plecare
Orasul destinatie
 Tip bilet
 
Data de plecare
Data de intoarcere
Numar de pasageri
Adult Copil**
Moneda

Copil** - Intre 2 ani si 12 ani. Copilul trebuie sa fie insotit de cel putin un adult..

 
 

 

Bilete de avion la cele mai mici tarife pentru destinatia dorita cu data de calatorie cea mai apropiata.

 
Modalitati de plata
e-payment - online payment.

Bacau Londra-Luton

Cele mai ieftine bilete de avion
DuminicaLuniMartiMiercuriJoiVineriSambata
 
1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20

 

21

 

22

 

23

 

24

 

25

-

26

170 EUR

27

1 EUR

28

190 EUR

29

340 EUR

30

190 EUR

31

-

   
Informatii turistice
Londra este astazi unul dintre cele mai mari centre politice, financiare, culturale si artistice al Regatului Unit, iar influentele sale in politica, educatie, cultura, media, moda si arte contribuie la statutul sau ca unul dintre cele mai importante orase din lume, pe langa Paris, New York si Tokio.
Londra este o destinatie turistica importanta, cu patru situri arheologice si numeroase cladiri simbolice, ca Parlamentul, Tower Bridge, Turnul Londrei, Westminster Abbey, Buckingham Palace si London Eye (imensa roata de pe Tamisa) printre multele puncte de atractie, cu institutii faimoase ca British Museum si Galeria Nationala. (extras din Wikipedia)
Transport/transfer
1. Stansted Express este cel mai rapid si convenabil mijloc de transport catre Aeroportul Stansted, cu plecare din centrul Londrei (London Liverpool Street), cu trenuri care pleaca la fiecare 15 minute; durata medie a calatoriei este de 45 minute.
Statia de tren se afla la unul dintre nivelurile inferioare ale aeroportului. Biletele pot fi cumparate din gara.
IMPORTANT: Datorita unor lucrari de intretinere trenul Stansted Express nu va functiona catre si de la Statia Liverpool Street intre 23 decembrie 2007 si 01 ianuarie 2008, inclusiv. Trenul va avea capat de linie la Tottenham Hale Station exceptand 25 si 26 decembrie 2007. Pentru detalii accesati www.stanstedexpress.com

2. Statia de autobuz este situata in fata terminalului intre zonele 'Fast Track' si '15 minute pick up' din parcarea pentru scurta durata si poate fi accesata din cladirea terminalului.
Biletele pot fi cumparate de la ghiseul din terminalul pentru Sosiri (06:00 - 21:30) sau din statia de autobuz (24 h/zi, 7 zile/saptamana). Biletele pot fi cumparate si din autobuz.
Distante
London - 56 km
Aeroport
www.stanstedairport.com
Hotel
www.hotelclub.ro
Informatii turistice
Situat in Culoarul Siretului, pe dreapta raului Bistrita, in zona confluentei acestuia cu Siretul,165 m altitudine.

Bacăul este judeţ în regiunea Moldova din România. Municipiul Bacau nu apare ca un obiectiv turistic important pe harta tarii, iar orasul nu dezvaluie repere deosebite in acest sens. Totusi, la o privire mai atenta, ascunse printre cladirile impunatoare care marcheaza dezvoltarea recenta a orasului, apar locatii cochete care pot dezvalui o puternica amprenta culturala a orasului.
Reperele de baza sunt personalitatile care au onorat orasul de-a lungul timpului. Fie ca e vorba de un poet emblematic ca George Bacovia, sau de un savant ca Ion Borcea, vietile lor sunt onorate si readuse in memorie prin casele memoriale ingrijite pana in ziua de astazi. Biserica Precista, ctitorita de Stefan cel Mare, este una din cele mai reprezentative din colectia de lacasuri de cult bacauane.
Desi poate insuficient mediatizate, intr-o zona - Moldova - ce abunda de spiritualitate si cultura, bisericile, casele memoriale si complexele muzeale bacauane pot deveni o borna insemnata in traseul oricarui turist care poposeste pe aceste meleaguri.
Transport/transfer
Transportul in comun se face cu autobuze, trasee 18, 22, 3, cost bilet = 0,20 Euro sau cu microbuze Mercedes, cost bilet = 0,25 Euro. Curse interne se fac la cerere.
Distante
Bacau - 5 km
Aeroport
www.bacauairport.ro
Hotel
www.hotelclub.ro

Home   Contact   ANPC
Copyright © My Web Master. Toate drepturile rezervate.